یکشنبه، 12 مهر 94 - 11:36

کیک استارتر همواره محلی برای تبلور ایده‌های خلاقانه بوده و هست. شات (‌Shot) لنزی را برای آیفون است که برای جذب سرمایه در کیک استارتر قرار گرفته است. با استفاده از این لنز می‌توان آیفون را به یک دوربین واقعیت مجازی تبدیل کرد. این کمپانی موفق شده تا ۸۹٫۰۰۰ دلار سرمایه‌ی اولیه را جذب کند.کمپانی شات لنزی را طراحی کرده که با استفاده از آن می‌توان آیفون را به یک دوربین واقعیت مجازی تبدیل کرد. این کمپانی موفق شده تا به امروز ۸۹٫۰۰۰ دلار سرمایه‌ی اولیه را برای محصول خود جذب کند. برای درک بهتر عملکرد این لنز می‌توانید ویدیویی را که این کمپانی در تشریح محصول خود منتشر کند، ببینید.

41457aedfe9866a89c3a24354151ea40_XL

شات محصولی است که از دو لنز تشکیل شده تا دامنه‌ی دید دوربین آیفون را افزایش دهد. با استفاده از این لنز و همچنین اپلیکیشن توسعه یافته برای شات می‌توان محتوای ویدیویی جذابی را تهیه کرد که امکان اشتراک گذاری آن نیز وجود دارد.

ShotLensHead

برای استفاده از این محصول کافی است تا اپلیکیشن مورد نظر را اجرا کرده و لنز شات را روی دوربین آیفون نصب نمود. سپس با آغاز فیلم‌برداری تصاویر و ویدیو‌های بسیار جالبی ثبت می‌شوند. اپلیکیشن شات در ظاهر شباهت بسیاری به اینستاگرام و واین دارد. با استفاده از این اپلیکیشن و ترکیب آن با کاردبورد گوگل می‌توان تجربه‌ی بسیار جالبی را از تماشای ویدیوها بصورت کاملا متفاوتی داشت.

اپلیکیشن شات را باید به یک شبکه‌ی اجتماعی تعبیر کرد که بین دارندگان این اپلیکیشن قابل استفاده است. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توان ویدیوهای متفاوتی را از محیط پیرامون با زاویه‌ی دید بالا ثبت و با کاربران دیگر به اشتراک گذاشت.

اپلیکیشن شات مدل‌های مختلفی را برای تماشای ویدیو در اختیار کاربر قرار می‌دهد که از جمله‌ی آن می‌توان به پریویو مد (Preview Mode)، فول اسکرین مد (Full Screen Mode) و فول اسکرین مد با هدست واقعیت مجازی (Full Screen Mode with VR) اشاره کرد. در حالت پریور می‌توان ویدیوی ضبط شده را با استفاده از اسکرول تماشا کرد، بطوریکه کاربر می‌تواند در حالتی که دوربین بصورت عمودی قرار دارد، زاویه‌ی ویدیو را با کشیدن به سمت راست یا چپ باز کرد.  در حالت فول اسکرین ویدیو بصورت تمام صفحه به کاربر نمایش داده می‌شود و تفاوت این حالت با پریویو مد در فول اسکرین بودن است. در صورتی که آیفون را درون یک کاردبورد یا همان هدست واقعیت مجازی گوگل قرار دهیم، قابلیت تغییر زاویه با استفاده از حرکت سر به طرفین انجام می‌شود که این تجربه به واقع واقعی‌تر و جالب‌تر است.

 

logo-samandehi