حتما تا به حال بررسیهای مختلفی در مورد عمر باتری گوشیهای هوشمند بازار را دیدهاید. اینکه هرکدام از این باتریها تحت آزمایشات مختلف در مقایسه با هم چگونه عمل میکنند. در ادامه به مقایسه گوشیهای هوشمند از نظر سرعت شارژ شدن از ۰ تا ۱۰۰ میپردازیم.با ظهور فناوریهایی مانند QuickCharge 2.0 شاهد ابزارهایی هستیم که نه تنها ماندگاری شارژ بیشتری دارند بلکه با سرعت بیشتری هم شارژ میشوند. QuickCharge 2.0 فناوری است که توسط کوالکام توسعه داده شده و در حال حاضر قاعدتا باید تمامی پرچمداران فعلی بازار مانند گلکسی S5، گلکسی نوت ۴، اچتیسی وان M8، الجی G3، اکسپریا Z3، موتو X و غیره به آن مجهز باشند.در لیستی که در این مقاله ارائه میدهیم به مقایسه زمانی که طول میکشد تا گوشیهای هوشمند مطرح بازار از صفر تا ۱۰۰ شارژ شوند، میپردازیم.
۱۴- اکسپریا Z3 سونی
اکسپریا زد ۳ سونی یکی از بهترین گوشیهای هوشمند بازار از نظر ماندگاری باتری است ولی وقتی صحبت از سرعت شارژ شدن این گوشی میشود، اکسپریا زد ۳ چنان موفق عمل نمیکند. برای شارژ صفر تا ۱۰۰ این گوشی هوشمند ۳ ساعت و ۵۵ دقیقه زمان نیاز است.
۱۳- اکسپریا Z3 کامپکت
باز هم سونی، به نظر میرسد این شرکت تصمیم گرفته تا در عرصه ماندگاری شارژ باتری عملکرد گوشیهای خود را به رخ رقیبان بکشد ولی در زمینه سرعت شارژ شدن گوشیهای خود چندان موفق عمل نکرده است.برای شارژ اکسپریا زد ۳ کامپکت که بهترین ماندگاری باتری را در بین تمامی مدلهای گوشیهای هوشمند (بجز فبلتها) در اختیار دارد به ۳ ساعت و ۲۸ دقیقه زمان نیاز دارید.
۱۲- اچتیسی وان M8
گوشی محبوب ساخت اچتیسی با باتری ۲۶۰۰ میلیآمپر ساعتی خود برای شارژ کامل نیاز به ۳ ساعت و ۲۷ دقیقه دارد.
۱۱- موتو X موتورولا
نسخه ۲۰۱۴ موتو X نه تنها در ماندگاری شارژ حرف زیادی برای گفتن ندارد بلکه زمان مورد نیاز برای شارژ صفر تا ۱۰۰ آن نیز ۲ ساعت و ۵۶ دقیقه است که باعث میشود تا جایگاه مناسبی را در لیست ما نداشته باشد.
۱۰- آیفون ۶ پلاس اپل
فبلت اپل در عین حال که از باتری ۲۹۱۵ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد ولی در زمینه ماندگاری عمر باتری چندان قوی عمل نمیکند. همچنین ۲ ساعت و ۵۱ دقیقه طول میکشد تا از ۰ تا ۱۰۰ درصد شارژ شود.
۹- موتورولا موتو G
نسخه قبلی موتو G همه را با عمر باتری خود تحت تاثیر قرار داد. اما نسخه ۲۰۱۴ این گوشی با نمایشگر ۵ اینچی عرضه شد و البته پردازنده اسنپدراگون ۴۰۰ مورد استفاده در این گوشی از فناوری Quick Charge 2.0 کوالکام بهره نمیبرد. شاید به همین دلایل است که برای شارژ ۰ تا ۱۰۰ این گوشی هوشمند به ۲ ساعت و ۳۱ دقیقه زمان نیاز دارید.
۸- آیفون ۶ اپل
آیفون ۶ با باتری ۱۸۱۰ میلیآمپر ساعتی خود هم عملکرد درخشان و فوقالعادهای در ماندگاری عمر باتری ندارد و پردازنده بکار رفته در آن نیز حکم یک شمشیر دو لبه را دارد و اگرچه کیفیت بالایی را در بازیها ارائه میدهد ولی مصرف باتری آن بالا است. برای شارژ ۰ تا ۱۰۰ آیفون ۶ به ۲ ساعت و ۲۷ دقیقه زمان نیاز داریم.
۷- گلکسی نوت ۳ سامسونگ
سال گذشته که گلکسی نوت ۳ معرفی شد، با داشتن باتری ۳۲۰۰ میلیآمپر ساعتی ماندگاری شارژ بالایی در بین گوشیهای هوشمند زمان خود داشت. اما این گوشی هوشمند در زمینه سرعت شارژ شدن عملکرد متوسطی دارد و ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه طول میکشد تا از ۰ تا ۱۰۰ شارژ شود.
۶- گلکسی S5 سامسونگ
گلکسی S5 پرچمداری که از همان لحظه معرفی تا ورود به بازار با انتقادهای فراوانی روبرو شد و نتوانست علاقهمندان سامسونگ را به وجد آورد دارای باتری ۲۸۰۰ میلیآمپر ساعتی است و ۲ ساعت و ۲ دقیقه طول میکشد تا از ۰ تا ۱۰۰ شارژ شود.
۵- الجی G3
جی ۳ الجی در این لیست عملکرد به نسبت خوبی را در مقایسه با دیگر گوشیهای هوشمند از خود نشان میدهد. برای شارژ ۰ تا ۱۰۰ باتری ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی هوشمند دقیقا به ۲ ساعت زمان نیاز دارید.
۴- وانپلاس وان
این گوشی هوشمند دارای باتری ۳۱۰۰ میلیآمپر ساعتی است و برای شارژ ۰ تا ۱۰۰ آن دقیقا به ۲ ساعت زمان نیاز دارید.
۳- نکسوس ۶ گوگل
نکسوس ۶ گوگل مجهز به Turbo Charger موتورولا است که این گوشی هوشمند را قادر میسازد تا در ۱ ساعت و ۳۸ دقیقه باتری ۳۲۲۰ میلیآمپر ساعتی خود را شارژ کند.
۲- گلکسی نوت ۴ سامسونگ
گلکسی نوت ۴ از یک باتری ۳۲۲۰ میلیآمپر ساعتی استفاده میکند، باتری که به لطف فناوری Quick Charge 2.0 کوالکام در ۱ ساعت و ۳۵ دقیقه شارژ میشود. ویژگی مثبت دیگر باتری گلکسی نوت ۴ قابل تعویض بودن آن است.
۱- Oppo Find 7a
شاید از دیدن این نام در رتبه اول این لیست کمی تعجب کرده باشید. مگر میشود در جایی که پرچمداران اپل، سامسونگ، سونی، الجی و غیره حضور دارند، رتبه اول به Oppo برسد؟ بله، این گوشی هوشمند مجهز به باتری ۲۸۰۰ میلیآمپر ساعتی است که به لطف فناوری VOOC در ۳۰ دقیقه تا ۷۵ درصد شارژ میشود و برای شارژ کامل آن از ۰ تا ۱۰۰ تنها به ۱ ساعت و ۲۲ دقیقه زمان نیاز است.
منبع–