حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در گفتوگوی تلویزیونی خود، فعالیت جوانان در شبکههای اجتماعی را ستود.در شبکههای اجتماعی چهها که نکردند جوانهای ما». همین جمله رییس جمهور کافی بود تا در هنگام پخش گفتوگوی تلویزیونی او، تعداد پستها و توییتها در شبکههای اجتماعی مختلف در مورد این سخنان به شدت افزایش یابد.حسن روحانی یکشنبه شب و در گفتوگوی تلویزیونی خود که پس از اخبار سراسری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما پخش شد، اشاره ویژهای به شبکههای اجتماعی کرد و از فعالیت جوانان در زمان مذاکرات هستهای قدردانی کرد.
رییس جمهور گفت: به همه منتقدین میگویم دست شما درد نکند و حامیان دولت هم جای خود را دارند. من در اینجا مناسب است از جوانها تشکر کنم. در شبکههای اجتماعی چهها که نکردند جوانهای ما. حتی چه انتقادهای سازنده و خوبی و چه عکسهای زیبایی، چه گرافیکهای قشنگی، همه کار طراحیهای خوب، طراحیهای گرافیک، حتی طنزهای قشنگی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
روحانی همچنین از این فرصت استفاده کرد و ضمن انتقاد از دستگاههایی که مخالف شبکههای اجتماعی هستند، بر هوشمند شدن فیلترینگ تاکید کرد. وی گفت: برخی دستگاههای ما میخواستند بعضی از شبکههای اجتماعی را تعطیل کنند، من مخالفم. اگر مشکلی است ما باید به دنبال راه دیگری باشیم. البته ما دنبال طرحهای هوشمند هستیم برای اینکه هم امنیت اخلاق مردم، دین مردم و جوانهای مردم حفظ شود، اما شبکههای اجتماعی کار بسیار عظیمی را در همین توافق، قبل و بعد از توافق کردند.
رییس جمهور همچنین با بیان اینکه ما در کشور ۳۲ میلیون جوان ۲۰ تا ۴۰ ساله داشته و پنجمین کشور در دنیا در زمینه فارغ التحصیلان رشته مهندسی هستیم گفت: ما دارای قدرت بزرگ انسانی، منابع طبیعی عظیم و موقعیت جغرافیایی ممتاز هستیم بنابراین ما باید مسیر رشد اقتصادی را دنبال کنیم در این حوزه نیز مسیر ما اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد درونزا و بروننگر است.
روحانی همچنین به فعالان حوزه کسب و کار اطمینان داد پس از رفع تحریمها، خبری از واردات بیرویه نخواهد بود: ما در حوزه واردات بی رویه سابقه خوبی نداشتیم. روزگاری درآمد ارزی ما خیلی خوب بود و ۷۰۰ میلیارد دلار پول نفت خرج شد اما ۲ هزار واحد اقتصادی تعطیل و ۵۰۰ هزار نفر بیکار شدند. ما کالاها را وارد کرده و برای دیگران اشتغال درست کردیم البته چارهای جز واردات برخی کالاها مثل نهادههای کشاورزی و مواد اولیه نداریم اما منظور من از واردات، واردات کالاهای مصرفی است اینکه اکنون پس از لغو تحریمها تجربه قبلی تکرار شود مصیبت است.
روحانی با اشاره به دیدار و گفتوگوهای خود با وزیر امور خارجه فرانسه در تهران اظهار کرد: من به وی گفتم ما به هر کشوری که حاضر باشد سرمایه و تکنولوژی به ایران بیاورد و براساس صادرات مشترک اقدام کند خوش آمد میگوییم. فابیوس هم گفت من در پاریس به شرکتهای فرانسوی گفتم دوره قبلی سپری شده و باید این شرکتها اکنون سرمایه و تکنولوژی به ایران ببرند.
وی با اشاره به جلسات اقتصادی هفتگی خود با تیم اقتصادی دولت گفت: ما به دنبال این هستیم که پس از اجرای توافق، رونق اقتصادی و اشتغال برای کشور ایجاد شود، برخی فکر میکنند ما رفت و آمد با خارجیها را دوست داریم و دلمان برای کشورهای غربی لکزده در حالی که ما به دنبال ایجاد اشتغال هستیم.
رهبری برای سیاستهای برنامه ششم ابلاغ کردند که ما باید به دنبال رشد ۸ درصدی باشیم که البته رسیدن به این عدد سخت است. اما ما باید همه تلاش کنیم تا این دستور اجرایی شود که اگر ما به این رشد برسیم در سال ۱۴۰۰ درآمد کشور ۵۹ درصد افزایش مییابد و اگر بتوانیم ۲۰ سال رشد ۸ درصدی داشته باشیم درآمد کشور ۴٫۵ برابر میشود.