مدیرعامل شاپرک یکی از مشکلات اساسی استفاده خدمات پرداخت را مربوط به دارندگان دستگاههای تلفن همراه ذکر کرد و گفت: مشکل این است که نمی توانیم موبایل اپل را در این بخش مورد استفاده قرار دهیم زیرا خدمات آنها افقی نیست و عمودی است.
محسن قادری صبح امروز سه شنبه و در دومین روز از ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت اظهار داشت: تغییرات استراتژیها در صنعت پرداخت اجتناب ناپذیر است و باعث کاهش هزینهها و افزایش درآمدها می شود.
مدیرعامل شرکت شاپرک با اشاره به اینکه در ۶-۷ سال پیش یک رقابت ناسالم در حوزه کارمزدها در صنعت پرداخت اتفاق افتاده بود دو دلیل برای آن ذکر کرد و افزود: جبران عقب ماندگی از بانکداری الکترونیک که زیرساخت اساسی شبکه پرداخت است، یکی از این دلایل محسوب می شود.
وی دومین دلیل را مشکل اساسی در جذب منابع ذکر کرد و گفت: در حال حاضر این مشکل به جایی رسیده که تمام خدمات گیرندگان، کارمزد از شرکت های پرداخت میخواهند.
مدیرعامل شرکت شاپرک خاطرنشان کرد: درخواست هایی از همه بازیگران صنعت پرداخت و بانک ها دارم مبنی بر اینکه همه با هم این قطاری که از ریل خارج شده را به ریل بازگردانیم وگرنه عایدی جز افزایش هزینهها نخواهیم داشت.
قادری افزود: طبق آمارهای رسمی نسبت ارزش تراکنشهای شاپرک به نقدینگی حدود ۱۱ درصد و نسبت اسکناس و مسکوک به نقدینگی به کمتر از دو درصد رسیده است. وی ۴ فاکتور تاثیرگذار در صنعت پرداخت را ترکیب جمعیت، رگولاتوری، توزیع ثروت و فناوری اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت شاپرک با تاکید بر اینکه تاکنون در زمینه کیف پول کاری نکردهایم اما این در حالی است که تراکنشهای خرد در حال از بین بردن سیستمهاست، گفت: ۸۵ درصد تراکنشهای ما زیر ۵۰ هزار تومان یا معادل ۵۰ هزار است که همه برای شارژ نیست بنابراین باید یک ساماندهی بر روی تراکنشهای خُرد صورت گیرد.
قادری با اشاره به روند طراحی و راه اندازی سامانه جامع اطلاعات پذیرندگان و تشریح فاز اول و دوم آن، به عملیات پرداختهای موبایلی در کشور اشاره و یکی از مشکلات اساسی استفاده خدمات پرداخت را مربوط به دارندگان دستگاههای تلفن همراه ذکر کرد و افزود: مشکل این است که نمیتوانیم موبایل اپل را در این بخش مورد استفاده قرار دهیم زیرا خدمات آنها افقی نیست و عمودی است در عین حال افزایش امنیت امکانپذیر نیست و سرورهای این شرکت در خارج از ایران قرار دارد اما گوشیهای اندروید دارای قابلیت استفاده در این زمینه هستند.
مدیرعامل شرکت شاپرک گفت: ۴۰ میلیون گوشی هوشمند در ایران وجود دارد و انتظار میرود که روند استفاده از این گوشیها بیشتر شود.