در واکنش به انتشار گزارشی از وجود باند فساد در وزارت ارتباطات در سایت مشرق، جمال هادیان رییس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن زیر سوال بردن جزییات این گزارش، وجود باند فساد در سازمان تنظیم مقررات رادیویی را تایید کرد.
او در توییتی نوشت: «مشرقنیوز مدعی وجود باند فسادی در طبقه دوازدهم وزارت ارتباطات شده؛ در حالی که وزارت ارتباطات ۸ طبقه است. گروه مورد اشاره ۲ ماه پیش به دلیل کار چاق کنی توسط حراست شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدهاند. احتمالا فایلهای صوتی را خوب گوش نکردهاند و عدد ۳۰۰ میلیون را هم ۵۰۰ نوشتهاند».
هادیان همچنین با انتشار بخشی از نامه دفتر حقوقی و بازرسی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خطاب به رییس دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۷ تهران نشان داد این سازمان فساد مربوطه را ۱۹ مردادماه به مراجع قضایی گزارش کرده است.
البته توییت هادیان با واکنش سردبیر سایت مشرق نیز مواجه شد و او با بیان این که منظور طبقه ۱۲ سازمان تنظیم مقررات بوده، نوشت: «طبقه ۱۲ ساختمان تنظیم مقررات و محل استقرار جناب ذغالی سردسته مافیا است. ۳۰۰ میلیون عدد وثیقه متهم اصلی است نه میزان ضرر و حقالناس فایلهای صوتی و اسناد را هم دسته بندی کنید که به زودی باید به نهادهای مربوطه ارائه کنید.»
کارچاقکنها در رگولاتوری
گزارش مشرق درباره فردی است که پس از رد شدن درخواستش برای دریافت مجوز تاسیس دفتر پیشخوان، تلاش کرده است با پرداخت رشوه به فردی که خود را نماینده وزیر ارتباطات معرفی کرده، مجوز دریافت کند.
همچنین مشرق در پایان این گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را از قول مالباخته تهدید کرده است که «در صورتی که ضرر مالباختگان جبران نشود و آقای وزیر دستور برخورد با متخلفان را ندهد، این اسناد به همراهی اسامی مدیرانی که در این پرونده با تیم فساد همراهی کردند، در اختیارتان میگذارم تا منتشر نمایید».
نکته جالب اینجاست در حالی مالباخته طلبکارانه به دنبال دریافت وجوده پرداختی است که در این داستان خود به پرداخت رشوه و تلاش برای انجام اقدامات غیرقانونی معترف است.
حملات هدفمند ادامه دارد
برخی حملات اخیر به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را به تلاش او برای توقف سرویسهای ارزش افزوده ربط میدهند و برخی دیگر آن را موضوعی انتخاباتی میدانند. با این حال به نظر میرسد برنامهای هدفمند علیه آذری جهرمی شکل گرفته و هر هفته قرار است پروندهای جدید رو شود.
نخستین حمله درباره اهدای ۲۰۰ لپتاپ از سوی همراه اول به نهاد ریاست جمهوری، زیر نظر دفتر آذری جهرمی بود که وزیر ارتباطات اعلام کرد از این موضوع خبر نداشته، و در نهای لپتاپها به همراه اول مسترد شد.
حمله بعدی باز هم همراه اول و جهرمی را هدف گرفته بود. سردبیر سایت مشرق در توییتی اعلام کرد که همراه اول برای سفر آذری جهرمی به بیرجند هواپیمای اختصاصی اجاره کرده است. ماجرا هم از این قرار بود که برای افتتاح طرحهای همراه اول در بیرجند، از آذری جهرمی دعوت شده بود و با توجه به زمان سفر و تعداد زیاد میهمانان، همراه اول هواپیمایی را چارتر کرده بود.
حالا سومین حمله به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شده و پرونده فساد مربوط به مردادماه رو شده است. باید دید این حملات تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.