سه شنبه، 14 دی 00 - 12:36

سلطانی: هیچ محدودیتی در خصوص منابع انسانی و اجرا نداریم و اگر الزامات آماده باشد، ما آماده هستیم.مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره تضمین وعده ایجاد یک میلیون پورت فیبر نوری درصورت افزایش تعرفه‌های تلفن ثابت گفت: هر طرح و انتظاری که ابلاغ می‌شود، الزاماتش هم پیش‌بینی شده است، بنابراین ما همانطور که سالیان متمادی در این زمینه کار کرده‌ایم، برای توسعه فیبر نوری نیز اعلام آمادگی کردیم.

 مدیرعامل مخابرات ایران از تبعیت این شرکت از سیاستهای وزارت ارتباطات خبر داد و بر تحقق وعده ایجاد پورت‌های فیبر نوری تاکید کرد. مجید سلطانی -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا که آیا شرکت مخابرات ایران به وعده ایجاد یک میلیون پورت فیبر نوری در سال عمل می‌کند گفت: هر سیاستی که وزارت ارتباطات ابلاغ کند، شرکت مخابرات انجام می‌دهد. البته هر طرح و انتظاری که ابلاغ می‌شود، الزاماتش هم پیش‌بینی شده است، بنابراین ما همانطور که سالیان متمادی در این زمینه کار کرده‌ایم، برای این توسعه نیز اعلام آمادگی کردیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا افزایش تعرفه‌های نگهداری از خطوط تلفن ثابت می‌تواند سرمایه‌گذاری لازم را برای ایجاد این تعداد پورت فیبر نوری فراهم کند، گفت: توسعه الزامات دارد و این الزامات را سیاست‌گذار که وزارتخانه است، تشخیص می‌دهد. بنابراین نه تنها برای شرکت مخابرات، بلکه برای بقیه بازیگران این صنعت و باقی اپراتورها، وقتی که طرحی برای توسعه داده می‌شود، الزاماتش هم دیده می‌شود. ما هم با این کلیات هماهنگیم و پیشروی این صنعت هستیم و برای توسعه خودمان بیش از همه انگیزه داریم.

مدیرعامل شرکت مخابرات درباره علت عدم تحقق وعده پیشین مبنی بر ایجاد پنج میلیون پورت فیبر نوری و تضمین ایجاد یک میلیون پورت سالیانه، اظهار کرد: وقتی شما برنامه سالیانه می‌دهید، باید الزامات و امکانات بر اساس آن برنامه مهیا شود و اگر مهیا نشود، این برنامه محقق نمی‌شود. اما اگر طرحی و برنامه‌ای می‌دهید و جامع به آن برنامه نگاه می‌کنید، یعنی همه چیز را پیش‌بینی کردید و در آن صورت می‌توان انتظار تحقق برنامه را داشت.

سلطانی با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با وزارت ارتباطات بیان کرد: ما کمیته‌های تخصصی مشترک داریم و روی طرح‌ها کار میکنیم و کاملا هماهنگ هستیم. شرکت مخابرات یک شرکت بزرگ است و برای کار و اجرای پروژه‌های بزرگ هیچ دغدغه‌ای ندارد، ۳۱ استان وجود دارد و ما در مخابرات، منابع انسانی متخصص و باتجربه و سالها کار تخصصی در تکنولوژی‌های مختلف داریم و شرکت مخابرات هیچ محدودیتی در خصوص منابع انسانی و اجرا ندارد و اگر الزامات آماده باشد، ما آماده هستیم.

این اظهارات درحالی مطرح شد که پیشتر مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره عدم تحقق وعده پنج میلیون پورت فیبر نوری تا سال ۱۳۹۸، گفته بود: برای تحقق شبکه دسترسی در شبکه ملی اطلاعات، به ۵۰۰۰ میلیارد تومان هزینه نیاز بود، برای تامین هزینه طرح چند راه وجود داشت؛ اصلاح تعرفه‌های مخابرات، کمک سهامداران و فروش بخشی از اموال شرکت. چون توافق بین وزارت و سهامداران، انجام نشد، این اتفاق رخ نداد و ما از سمت خودمان یک میلیون پورت را مهیا کردیم و تا پایان امسال ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار پورت دیگر اضافه خواهد شد.

logo-samandehi