گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات «عیسی زارعپور» رای اعتماد مجلس را گرفت.شمارش معکوس برای پایان بررسی گزینههای انتخابی ابراهیم رئیسی برای کابینه دولت سیزدهم به پایان رسید و در نهایت امروز عصر ۳ شهریور ماه نمایندگان به وزیران پیشنهادی رئیس جمهوری رای دادند. در این بین عیسیزارعپور، که پیش از ارائه لیست وزرا توسط رئیسی به مجلس، از او به عنوان گزینههای اصلی برای مدیریت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یاد میشد، توانست با ۲۵۶رای موافق، ۱۷ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع به عنوان هفتمین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات راهی سیدخندان شود.
در طول بررسی برنامههای زارعپور در مجلس مخالفان و موافقان او نظرات گوناگون در موردش اعلام کردند؛ اما در کل فضای مجلس برای او با کمترین حاشیهای پیش رفت. زارعپور که برنامه خود را قبل از قرار گرفتن پشت تریبون مجلس، منتشر کرده بود، در دفاع از این برنامهها مقابل نمایندگان مجلساعلام کرد که تمام عقبافتادگیها در مورد شبکه ملی اطلاعات را در ۴ سال مدیریتش در وزارت ارتباطات جبران خواهد کرد و از سویی وعده داد تا با کمک جوانان فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی ایجاد کند. هدفگذاری برای دستیابی به سهم ۱۰ درصدی از اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی برای افق ۱۴۰۴، الکترونیکیکردن کامل خدمات پرکاربرد دولتی و ارائه خدمات بهصورت یکپارچه، مطابقت با الگوهای موفق در کشورهای دنیا از دیگر وعدههایی بود که او در جلسه رای اعتماد مجلس داد.
نکته قابل توجه در مورد دفاع عیسی زارعپور که از چشم نمایندگان هم پنهان نماند، عدم اعلام نظر شفاف او در مورد توسعه پهنای باند و طرح پر حاشیه صیانت از کاربران در فضای مجازی بود. با اینکه بارها چه در کمیسیون مجذط و چه در زمان بررسی برنامههای زارعپور در صحن علنی مجلس، از او خواسته شد تا نظرش را در مورد این طرح با شفافیت اعلام کند، درنهایت اما زارعپور در صحبتهای خود هیچ اشارهای به این طرح نکرد و در مقابل اعلام کرد که فناوری شمشیری دو لبه است و فرصتها و تهدیداتی دارد و اگر برنامهریزی مناسبی برای آینده انجام دهیم، میتوانیم به خوبی از فرصتهای آن استفاده کنیم. حتی در روزهای بررسی برنامههای مخلتف وزرای پیشنهاد رئیسی در مجلس، سازمان نظام صنفی رایانهای تهران نیز در بیانیهای از عیسی زارعپور خواسنتند تا به صورت شفاف در مورد فیلترینگ، شبکه ملی اطلاعات، طرح صیاتت از کاربران در فضای مجازی صحبت کند، اتفاقی که تا امروز و کسب رای اعتماد زارعپور نیفتاده است. به نظر میرسد برعکس محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، که از طریق شبکههای مجازی از همان ابتدا پاسخگوی سوالات و انتقادها بود، عیسی زارعپور درحالی از رشد و توسعه فضای مجازی صحبت میکند که در هیچ شبکه اجتماعی عضو نیست و سعی دارد از همان روز اول بودن حاشیه ۴ سال مدیریتش در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را پشت سر بگذارد. حالا باید منتظر ماند و دید آیا زارعپور با ورودش به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رویه میانه و بدون حاشیهاش را در چهار سال آینده مدیریتش در این وزارتخانه مهم را ادامه میدهد یا خیر؟