این شرایط همگی به در اختیار قرار دادن اطلاعات خاصی مربوط میشود. یعنی پلتفرمها موظف هستند ۱۰ ردیف اطلاعاتیای را که در این نامه ذکر شده است تا پایان روز کاری ۳۰ دی ۱۴۰۳ در اختیار شاپرک قرار دهند تا بتوانند طبق روال سابق فعالیتهایشان را پی بگیرند.
اولین مورد ذکرشده در این نامه «اطلاعات ثبتی شرکت» است که مواردی مثل شناسه ملی، نام ثبتی، شماره ثبت، آگهی تأسیس و… را شامل میشود. «اطلاعات مدیرعامل، هیئت مدیره و سهامداران شرکت» هم دومین دسته از اطلاعاتی است که شرکتها باید در اختیار شاپرک قرار دهند.
در سومین مورد شرکتها باید «اطلاعات کارمندان دارای دسترسی به اطلاعات نهانی سامانه معاملاتی» را که شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی، سمت، شماره تماس و آدرس ایمیل آنها میشود، به شاپرک ارائه کنند.
در کنار این موارد، شرکتها موظف شدهاند که «ریزتراکنشهای مبتنی بر حسابهای دریافت وجوه ریالی سکوی مبادله رمزپول در سه سال اخیر» را نیز در اختیار شاپرک بگذارند. آنها همچنین باید «سازوکار نگهداری رمزپولهای کاربران در کیف پولهای سکوی مبادله رمزپول» را نیز معرفی کرده و درباره این موضوع به شاپرک اطلاعات بدهند.
مشخصات حساب واحد، صورتهای مالی حسابرسیشده سه سال اخیر و صورتهای مالی حسابرسینشده سه سال اخیر شرکت نیز از جمله مواردی است که باید توسط شرکت ارائه شود.
علاوه بر این، پلتفرمهای رمزارزی باید میزان ذخایر رمزپول (PoR) را بهصورت تفکیکشده درباره همه رمزپولهای در حال مبادله در پلتفرمشان به شاپرک اعلام کنند.
آخرین مورد خواستهشده از پلتفرمها هم این است که «کلیه اطلاعات مربوط به سفارشها و معاملات نهاییشده کاربران نزد کارگزاران رمزپول» را ارائه کنند.
در پایان این نامه نیز ذکر شده است در صورتی که موارد خواستهشده تا پایان روز کاری ۳۰ دی ماه، ارائه نشود، بانک مرکزی و شرکت شاپرک هیچ مسئولیتی در ازای بازگشایی درگاههای سکوهای مبادله رمزپول نخواهد داشت.
همچنین، اسامی کسبوکارهایی که تا تاریخ مذکور موارد اعلامی را ارائه نکنند، برای پیگیری اقدامات قانونی بعدی به بانک مرکزی اعلام خواهد شد.