صادق در گفتوگو با روابط عمومی سازمان نصر تهران گفته که این محدودیت بدون درک و شناخت کامل اعمال شده و برای گیمرها دردسرساز است:عد از فیلترینگ گوگلپلی و توییچ، حالا نوبت دیسکورد است که باید فیلتر شود. ما در ایران بیش از ۳۴ میلیون گیمر داریم و بدون شک دیسکورد محبوبترین رسانه ارتباطی بین گیمرها و بازیسازان محسوب میشود. من به شخصه فکر میکنم این اقدامات، با درک و شناخت ناقصی انجام میشوند و میتواند باعث ایجاد مشکلات اساسی برای بازیکنان شود.
بروز احساس ناراحتی و نگرانی در بین کاربران، افزایش انزوا و عدم اطمینان از امنیت ارتباطات از پیامدهای اعمال این فیلترینگ است که رئیس کمیسیون بازیهای رایانهای سازمان نصر به آن اشاره میکند:«پلتفرم دیسکورد، بهعنوان یک فضای مجازی، محلی است که جوانان ایرانی با دوستان خود دربارهی موضوعات مختلف، بهویژه بازیها و امور مرتبط، گفتوگو میکنند. این پلتفرم، انجمنها و گروههای مختلف، فضایی برای تبادل نظر و ارتباط دائمی بین کاربران ایجاد میکنند؛ لذا فیلترینگ این پلتفرم میتواند باعث ایجاد احساس ناراحتی و نگرانی در بین کاربران و موجب افزایش انزوا و عدم اطمینان از امنیت ارتباطات آنان شود.»
او اعتقاد دارد که بهجای این نوع برخوردها و مواجهات سلبی با پلتفرمها دولت باید آزادیهای جوانان را محترم بشمارد و سیاستهای متفاوتی برای فیلترینگ در نظر بگیرد، چراکه اعمال ممنوعیت به کسبوکارها آسیب میزند:لازم است که دولت سیاستهای شفاف و منصفانهای را برای اعمال فیلترینگ تعیین کند که بهویژه حقوق و آزادیهای جوانان را محترم بدارد. با توجه به تحریمهای اقتصادی و محدودیتهای فنی، توانایی نظارت و کنترل بر اینگونه فعالیتها بسیار محدود است. در این مواقع اولین راهکاری که به فکر مسئولان میرسد فیلترینگ است که در بسیاری از موارد باعث ضرر و زیان جدی به برای کسبوکارها میشود. بنابراین، انتخاب راهکارهایی که بتواند این محدودیتها را کاهش دهد و همچنین از حقوق و آزادیهای افراد حفاظت کند، ضروری است.
همانطور که پیش از این نیز اعلام شده بود که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیگیر برداشته شدن فیلترینگ گوگلپلی است اما کارگروه فیلترینگ دو مرتبه تقاضای رفع این محدودیت را رد کرده است، ابوالفضل صادق هم میگوید دلیل قانعکنندهای برای فیلتر بودن این پلتفرم اعلام نشده و دیسکورد هم سرنوشتی مشابه گوگلپلی خواهد داشت:
«همچنان که در خصوص فیلترینگ گوگلپلی دلایل قانع کنندهای از مراجع ذیربط دریافت نکردیم، در مورد دیسکورد هم مسیر همان است. در خصوص محدودیت گوگلپلی اگرچه وزیر محترم ارتباطات قبلاً اعلام کرد که خواستار رفع فیلترینگ گوگلپلی است، ولی اقدامات یک سال اخیر این وزارتخانه نشان میدهد که وزارت ارتباطات انگیزهای برای باز کردن این گره کور ندارد.»
او در ادامه اضافه کرده که زارعپور «در جلساتی که با معاونان و مدیران وزارت ارتباطات برگزار شده است از جواب دادن به سؤالات در خصوص رفع مشکلات گوگلپلی سر باز زدهاند.»
به گفتهی رئیس کمیسیون بازیهای رایانهای سازمان نصر تهران گیمرهای ایرانی هم درگیر تحریمهای خارجی هستند و هم در ایران همهی پلتفرمهای مرتبط با بازی برایشان فیلتر و محدود شده است:کاربران ایرانی از بیرون شامل تحریمهای ظالمانه و از داخل کشور شامل محدودیتهای کشنده هستند. به نظرم دولت نباید به هر دلیلی جوانان را از حداقل حقوق آنان محروم کند.
صادق در پایان توضیح میدهد که بازیکنان و بازیسازان یکی از گروههایی هستند که «در سالیان اخیر بیشتر آسیبها را از این محدودیتها دیدهاند؛ زیرا هر پلتفرمی که به نوعی ربطی به کسبوکار بازی و بازیسازی دارد در کشور محدود شده است.»این در حالی است که به زعم او وضعیت کنونی اقتصاد کشور باعث بروز مشکلات زیادی در جوانان شده و بازی کردن یک راه برای فراموشی این مشکلات محسوب میشود و یکی از مهمترین علایق مشترک بین جوانان ایرانی است.