رئیس کانون دفاتر پیشخوان خدمات دولت گفت: دفاتر پیشخوان توسط بخش خصوصی و زیر نظارت رسمی دولت شکل گرفتهاند و به عنوان کارگزار دولت وظیفه ارائه بخشی از خدمات سازمانهای دولتی در تمامی نقاط شهری و روستایی را دارند.
با انتقاد از اظهارات رئیس یکی از اتحادیههای صنفی مبنی بر غیرقانونی بودن فعالیت دفاتر پیشخوان در دریافت، تکمیل و ارسال اظهارنامههای مودیان مالیاتی، گفت: دفاتر پیشخوان خدمات دولت در جهت دریافت خدمات دولتی به صورت مساوی برای تمامی اقشار جامعه، شناسایی مجراهای ارتباطی و تکثر کانالهای ارتباطی، ایجاد ساز و کارها و بسترهای لازم به منظور عرضه خدمات مناسب و در دسترس بودن مراکز خدمات ایجاد شده است.
رئیس کانون دفاتر پیشخوان خدمات دولت تصریح کرد: وظیفه دفاتر ارائه بخشی از خدمات سازمانهای دولتی در تمامی نقاط شهری و روستایی است. در حال حاضر حدود ۱۶ هزار دفتر پیشخوان در کشور مشغول فعالیت هستند که نزدیک به ۱۰ هزار واحد آن در روستاها و حدود شش هزار واحد دیگر در شهرها به عرضه خدمات دولتی از قبیل خدمات مخابرات، پست بانک، آب و برق و گاز، ثبت احوال و…. می پردازد.
وی ضمن ادای احترام به رئیس اتحادیه صنفی مذکور گفت: ایشان عنوان کردهاند که همکاری پست و دفاتر پیشخوان با سازمان مالیاتی در امر جمعآوری اظهارنامههای مالیاتی غیرقانونی است و باید به بخش خصوصی و کافینتها واگذار شود لذا جهت اطلاعشان باید بگویم که دفاتر پیشخوان دولتی نیستند.
او افزود: از طرفی، طبق ابلاغیه پلیس فتا کافینتها میتوانند زمینه استفاده مردم از بسترهای ارتباطی را فراهم آورند و قادر نیستند به اطلاعات شخصی مردم دسترسی داشته باشند در حالیکه دفاتر پیشخوان کارگزار دولت هستند و نظارتهای قانونی روی فعالیتهای آن اعمال میشود.
فلاح حقیقی گفت: تمامی دفاتر توسط بخش خصوصی ایجاد شدهاند و همانطور که گفتم کارگزار دولت هستیم و مسئولیت احراز هویت را داریم. مجوزهای ما توسط وزارت ارتباطات صادر شده و در بخش دفاتر استانی نیز استانداریها مسئولیت نظارت مستقیم بر ما را دارند.
وی اضافه کرد: با این حساب جای بحثی در همکاری دفاتر پیشخوان با سازمان مالیاتی نمیماند و امسال هم مانند سنوات گذشته فعالیتمان را در این حوزه ادامه میدهیم.