پس از هفته ها انتظار، بالاخره ال جی دقایقی قبل در جریان کنگره جهانی موبایل از اسمارت فون پرچمدارش یعنی جی ۶ رونمایی کرد. این دستگاه نوعی سنت شکنی در طراحی های مرسوم کمپانی کره ای به شمار می رود و بدنه ای یکپارچه از جنس فلز و شیشه دارد.
رئیس بخش موبایل ال جی معتقد است کاربران برای انجام کارهای بیشتر، دائماً به نمایشگرهای بزرگتری نیاز دارند و از آنجا که جی ۶ نخستین اسمارت فون با نمایشگر بزرگ «فول ویژن» است، در بازار رقابتی کنونی می تواند اوضاع را به نفع این کمپانی تغییر دهد.
نمایشگر به کار رفته در این موبایل ۵٫۷ اینچی است و از رزولوشن +QHD معادل ۱۴۴۰×۲۸۸۰ پیکسل بهره می برد. با این حساب، تراکم پیکسلی در صفحه نمایش جی ۶ به ۵۶۴ پیکسل در هر اینچ می رسد.
ال جی می گوید جی ۶ نخستین موبایل در جهان است که به فناوری «دالبی ویژن» مجهز شده، خبری که برای علاقمندان محتوای ویدیویی و اجرای محتوای مبتنی بر استاندارد فوق روی تلفن همراه بسیار خوشحال کننده است.کمپانی کره ای در طراحی رابط کاربری جدید خود یعنی UX 6.0 حداکثر استفاده را از نسبت تصویر نامعمول ۱۸:۹ نمایشگر به عمل آورده و بسیاری از عملیات را در قالب دو مربع کامل کنار یکدیگر اجرا می کند. به عقیده آنها «کار کردن با جی ۶ از بسیاری جهات، ساده است.»
ال جی با انجام تست های متعدد و گسترده در سطحی فراتر از استانداردهای جهانی، تمامی مشکلات احتمالی مربوط به گرمایش بیش از حد و به خطر افتادن امنیت کاربر را پیش بینی کرده، ضمن اینکه تعبیه لوله های انتقال حرارت در بدنه باعث انتقال و اتلاف هرچه بیشتر گرمای حاصل از پردازش های سنگین می شود.
باتری به کار رفته در جی ۶ ال جی ۳۳۰۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و به لطف بهره گیری از فناوری شارژ سریع، تنها ظرف ۹۶ دقیقه به طور کامل شارژ می گردد.
موبایل جی ۶ ال جی با بهره گیری از توان پردازش چیپست اسنپدراگون ۸۲۱ ساخت کوالکام در پشتیبانی از دوربین دوگانه و HDR10 یکی از بهترین امکانات تصویربرداری را در اختیار کاربر قرار می دهد.در این اسمارت فون از ماژول دوگانه با حسگر ۱۳ مگاپیکسلی استفاده شده که یکی از آنها از لنز عادی، لرزشگیر اپتیکال و گشودگی دیافراگم f/1.8 برخوردار است، اما دومی با لنز عریض، گشودگی دیافراگم f/2.4 و بدون لرزشگیر اپتیکال عمل می کند.در مجموع با توجه به مشخصات فوق، به نظر می رسد با محصول خوش ساخت و قدرتمندی روبرو هستیم که از امکانات و تکنولوژی های روز و برخی ویژگی های اختصاصی برخوردار است، اما شاید فقدان چیپست اسنپدراگون ۸۳۵ در این میان به ضرر ال جی تمام شود. با این حال، قیمت گذاری و زمان عرضه می تواند نقش تعیین کننده ای در سرنوشت این اسمارت فون داشته باشد.