برهای منتشر شده حکایت از استعفای رسمی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری دارد. رسانههای مختلف خبر این استعفا را منتشر کردهاند. با این حال هنوز خبری در خصوص قبول یا رد این استعفا از سمت رئیس جمهوری منتشر نشده است.
به نظر میرسد بعد از ماهها که خبر استعفای ستاری شنیده میشد، اینبار او به صورت رسمی از دو روز پیش از سمت خود استعفا کرده است. همچنین صفحه طرفداران ابراهیم رئیسی در توئیتر نیز اعلام کرده که استعفای سورنا ستاری تقدیم رئیس جمهوری شده است.
خرداد ماه نیز برای چند مدت خبرهایی از تصمیم سورنا ستاری برای کنارهگیری از سمت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری شنیده میشد. همچنین در همین زمینه اعلام شد که محمدرضا حسنی آهنگر، فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) به عنوان گزینه جایگزین او انتخاب شده است.
گفته میشود دلیل اصلی کنارهگیری ستاری از سمت معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری دولت سیزدهم ذکر نشدن نامش در بخش معرفی هیئت دولت در پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری و در جمع وزیران و معاونان رئیسی است.
تشکیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۵ و همزمان با دومین سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، رئیسجمهوری دولت نهم و دولت دهم پا گرفت. صادق واعظزاده در مرداد ماه سال ۱۳۸۵ به عنوان نخستین معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری ایران منصوب شد؛ ولی پس از آغاز به کار رسمی دولت دهم، شهریور ۱۳۸۸ از سمت خود استعفا داد و جای او نسرین سلطانخواه عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا قرار گرفت. سورنا ستاری سومین معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری است که از ۹ سال پیش یعنی سال ۱۳۹۲ در این سمت مشغول به فعالیت است.
سورنا ستاری متولد ۱۳۵۱ و دانشیار دانشگاه صنعتی شریف است . او از ۱۳ مهر ماه سال ۱۳۹۲ با حکم حسن روحانی، رئیس جمهوری دولت دوازدهم به عنوان معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری انتخاب شد.
شاید پررنگترین کار او در این دوران فعالیت تلاش برای ورود شرکتهای استارتآپی به بورس باشد. خرداد ماه سال جاری تپسی به عنوان اولین شرکت استارتآپی وارد بورس شد.