رئیس پلیس فتا فراجا از رشد قابل تامل تعداد کلاهبرداریها در حوزه رمزارزها طی ۲ سال اخیر خبر داد. به گفته وی در ۵ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۳۰۰ پرونده کلاهبرداری در این حوزه تشکیل شده در حالی که این رقم برای کل سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲۷۲ مورد بوده است.
«وحید مجید»، رئیس پلیس فتا فراجا در گفتوگو با ایلنا با اشاره به خلاء قانونی در حوزه رمزارزها از مردم خواست تا به دلیل مشکلات قانونی، در معاملاتشان از ارزهای دیجیتال استفاده نکنند.بنابر گفتههای مجید تعداد پروندههای کلاهبرداری در این حوزه طی ۲ سال اخیر با رشد بسیاری همراه شده است: «در سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۲۷۲ مورد پرونده کلاهبرداری در حوزه رمز ارز داشتیم. در سال ۱۴۰۰ این پروندهها به دو هزار و ۲۹۳ مورد رسید و در ۵ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۱ بالغ بر هزار و ۳۰۰ پرونده کلاهبرداری در حوزه رمز تشکیل شده است.»
این آمار نشان میدهد از اواخر سال ۱۳۹۹ که بیتکوین رشدی انفجاری را تجربه و میان مردم فراگیر شد، تعداد کلاهبرداریها نیز افزایش قابل توجهی داشته است.
رئیس پلیس فتا فراجا همچنین درباره ارسال لینکهای آلوده از طریق پیامک به افراد گفت:
«این لینکهای آلوده از طریق پیامک به تلفن کاربر ارسال میشود و وقتی فرد این لینک را باز میکند، تلفن همراه او آلوده شده و مدیریت آن در اختیار هکر قرار میگیرد. از این طریق هکر میتواند به لیست تلفن قربانی دست پیدا کرده و اهداف مجرمانه خود از جمله برداشتهای غیرمجاز را دنبال کند. ما در این زمینه بررسیهای کارشناسی انجام دادیم و با اپراتورهای تلفن همراه جلساتی را برگزار کردهایم. همچنین این موارد را به مراجع قضایی نیز اعلام کردهایم و با جدیت این موضوع را پیگیری میکنیم تا بتوانیم با برخورد با این بدافزارها و هکرها موجبات آرامش شهروندان را ایجاد کنیم.»
او یکی از دستاوردهایشان را ارتقای آگاهی مردم و دانششان در حوزه سایبر دانست.