پنجشنبه، 21 آبان 94 - 08:43

محمود واعظی در جمع خبرنگاران افزود: ساخت ماهواره ملی به کمک یکی از شرکت‌های خارجی سازنده در دستور کار ماست و مذاکرات ساخت ماهواره را با چند شرکت مشاوره‌ای و سازنده شروع کرده‌ایم و امیدوار هستیم که زودتر به عقد قرارداد برسیم. بعد از برجام رویکردها کاملا تغییر کرده و در آینده قطعات در این زمینه توفیقاتی را خواهیم داشت.

1441967_640

وی اظهارکرد: پهنای باند اینترنت داخلی ابتدای دولت تدبیر و امید ۶۲۰ گیگابیت بر ثانیه بوده امروز به ۲۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کرده است. طرحی داریم که این میزان را تا یک ماه دیگر به ۴۰۰۰گیگابیت بر ثانیه افزایش خواهیم داد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور خاطرنشان کرد: بنا داریم که این روند توسعه‌ای ادامه پیدا کند چرا که شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک بدون پهنای باند داخل اجرای آن امکان‌پذیر نیست.
واعظی تصریح کرد: شبکه اجتماعی تا زمانی که سالم کار کنند و صفحات غیر اخلاقی نداشته باشند از نظر ما می‌توانند به کار خود ادامه دهند اما اگر این شبکه‌ها بخواهند که مقررات ما را زیر پا بگذارند ابتدا تذکر می‌دهیم و بعد در صورت رعایت نکردن تذکر هر چیزی که قوانین می‌گویند و یا اینکه مراجع زیربط تصمیم‌گیری کنند، شرایط فعالیت متفاوت است.
وی ادامه داد: سیاست دولت اینست که تمام جاده‌های اصلی کشور ۱۰۰درصد پوشش تلفن همراه داشته باشند که هم‌اکنون ۹۸درصد است و سازمان تنظیم مقررات در حال بررسی است و به نوبت خلاء را شناسایی ومی‌کند و به اپراتورها تذکر می‌دهد که موظف هستند پوشش دهند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور عنوان کرد: ۸۰۰۰روستای کشور از اینترنت برخوردار هستند و مناقصه‌ای را برگزار کرده‌ایم که ۲۵هزار روستا کار اینترنت آنها انجام شده و امیدواریم تا هشت ماه آینده به اینترنت متصل شوند.
واعظی اضافه کرد: دکل‌های مخابراتی برای سلامتی مردم مشکل و ضرری ندارند اما آن چیزی که بحث آن یک‌بار مطرح شد امواجی که در برای ماهواره‌ها و کانال‌های تلویزیونی فرستاده می‌شد، این موضوع را بررسی کرده‌ایم و جلساتی را با وزارت بهداشت، سازمان انرژی اتمی، سازمان محیط زیست، وزارت صنایع و بخش‌های مختلف داریم. نظر رئیس‌جمهور این است که اگر این کمیته به جمع‌بندی برسد که این تشعشعات برای سلامتی مردم مضر است، ترددی نیست که باید قطع و جمع شوند.

logo-samandehi