یک عکس ثابت هر چقدر هم که زیبا و چشم نواز باشد، به هیچ وجه در انتقال احساسات مثل تصاویر متحرک موفق نیست. به همین خاطر است که در فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی، سالهاست که کاربران از فرمت GIF برای ساخت تصاویر متحرک استفاده می کنند؛ تصاویری که چیزی مابین عکس و ویدئو بوده و می توان از آنها چرخه های بی پایان یا Loop خلق کرد.در این مطلب به معرفی پنج نمونه کاربردی و موفق سازنده های تصاویر گیف پرداخته ایم.
GifBoom
وبسایت Gifboom یکی از محبوب ترین مراجع اینترنتی برای دانلود تصاویر GIF، اپلیکیشن موبایلی طراحی کرده که با آن می توانید از تصاویر دوربین یا عکس های گالری، GIF های خلاقانه بسازید.ساخت GIF تا سقف ۶۰ ثانیه، یکی از امکانات منحصر به فرد این اپ محسوب می شود که در کمتر نمونه مشابهی آن را شاهد هستید. تنظیم سرعت تصاویر متحرک در Gifboom به دست خودتان سپرده شده و امکاناتی از قبیل افزودن فیلترهای زنده، اضافه کردن متن و پشتیبانی از کادر عمودی و افقی را در آن خواهید یافت.
البته ممکن است در ساخت تصاویر GIF با چند باگ آزاردهنده هم مواجه شوید. با این وجود، Gifboom اپلیکیشنی است که مطمئنا ارزش یک بار امتحان کردن را دارد.
!GIF Me Camera
تنها اپلیکیشن مالتی پلتفرم جعبه ابزار این هفته، برای ساخت عکس های GIF یکی از ایده آل ترین ابزارهاست. از GIF Me Camera به غیر از فرمت گیف، می توانید خروجی هایی با فرمت mp4 بگیرید و در واقع با آن ویدئوهای کوتاه بسازید.البته مکانیزم عمل اپ تفاوت چندانی با نمونه های مشابهش ندارد. GIF Me Camera هم از فیلم هایی که با دوربین می گیرید و عکس هایی که از گالری بارگذاری می کنید تصاویر متحرک می آفریند. اما یک سری قابلیت های ویژه مثل ساخت GIF های تایم لپس و سینماگراف (تصاویر به ظاهر ثابت اما با تحرکی بسیار نامحسوس) آن را از نمونه های مشابه متمایز کرده.پس از ساخت تصویر گیف و اضافه کردن متن و فیلتر و فریم به آن، می توانید خروجی کار را به سرعت در توئیتر، فیسبوک و اینستاگرام به اشتراک بگذارید.
Gif Maker
اندرویدی ها به غیر از مواردی که گفتیم، گزینه دیگری به نام Gif Maker هم در اختیار دارند که امکانات منحصر به فردی را به کاربرانش ارائه کرده. مثل تمام اپلیکیشن های مشابه، Gif Maker هم از طریق فیلمبرداری با دوربین یا بارگذاری تصاویر گالری به ساخت عکس های متحرک اقدام می کند.اما بعضی از قابلیت هایش را در هیچ کدام از اپلیکیشن های این فهرست مشاهده نمی کنید. اولا با Gif Maker می توانید تا ۵۰ عکس را برای ساخت یک گیف به کار ببرید، ضمنا گزینه کلاژ هم در اختیارتان قرار داده شده تا بتوانید تنها در یک قاب، ۹ عکس مختلف داشته باشید.
تنها مشکل اپلیکیشن، محدودیت ۲۵ ثانیه ای آن برای ساخت تصاویر متحرک است و شاید هنگام کار با آن، به چند باگ کوچک هم پی ببرید. اما اگر بتوانید با آنها کنار بیایید، Gif Maker برای جان بخشی به تصاویر مرده ابزار بسیار ایده آلی است.
Gifx
Gifx برای ساخت تصاویر گیف طراحی نشده، اما آرشیو بسیار بزرگی از آنها دارد که می توانید برای ترکیب با عکس های ثابت و حتی ویدئوهای خود استفاده کنید. تعداد این گیف ها به بیش از دویست عدد می رسد و همگی پس از اضافه شدن به عکس یا ویدئو، از لحاظ اندازه و شفافیت قابل تنظیم اند.
بیش از ۷۵ ماسک برای تنظیم افکت های متحرک هم در اپلیکیشن گنجانده شده تا بتوانید به سرعت و شدت تکرارپذیری افکت و مواردی از این دست کاملا تسلط داشته باشید.
پس از اعمال افکت و اتمام کار، حالا می توانید خروجی اپ را به صورت یک گیف یا ویدئوی کوتاه تحویل بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.
GIF Camera
شاید با ورود رقبایی با امکانات بیشتر در گوگل پلی، GIF Camera کمی قدیمی شده باشد، اما محبوبیت بسیار بالای این اپ باعث شد که نتوانیم از قرار دادنش در فهرست اپلیکیشن های این هفته چشم پوشی کنیم.GIF Camera رابط کاربری ساده ای دارد و تنها با چند اشاره می توان از طریق آن تصاویر گیف آفرید. کافیست با ورود به اپ، روی دکمه قرمز رنگ فیلمبرداری اشاره کنید تا پس از اتمام ضبط و تنظیم نرخ فریم، یک تصویر گیف تحویل بگیرید.البته برای ساخت عکس های متحرک، امکان استفاده از تصاویر گالری را هم دارید. بخش Funny GIF اپ هم جایی است که می توانید از مشاهده آرشیو گیف های خنده دار و بامزه لذت ببرید.
اگر شما از اپلیکیشن خاصی برای ساخت تصاویر متحرک استفاده می کنید، توصیه می کنیم آن را با ما و سایر کاربران در قسمت نظرات در میان بگذارید.