صبح امروز نشست خبری سازمان نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان با حضور مهندس اطرج رئیس سازمان نصراصفهان،مهندس پی سپار نایب رئیس ، خانم مهندس سلطان الکتابی و مهندس میرعظیمی دبیر سازمان با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران رسانه های کشور برگزار شد.
محمد اطرج با اشاره به فعالیتهای این سازمان و برنامههای در دستور کار آنها اظهار داشت: این سازمان در زمینه حمایت از پدیدآورندگان نرمافزار به وسیله قانون حمایت از پدیدآورندگان آن فعالیت میکند و فعالیتهای گستردهای در سالهای گذشته اجرایی کرده است.
وی با بیان اینکه امنیت نخستین نیاز حوزه خدمات رایانهای به شمار میرود، بیان کرد: در حال حاضر تنها نهاد صنفی که رئیس آن در کشور از سوی رئیسجمهور انتخاب میشود، این سازمان است و این موضوع، اهمیت سازمان نظام صنفی رایانهای را نشان میدهد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای اصفهان با اشاره به فعالیت بیش از ۳۲۰ شرکت نرمافزاری، سختافزاری، شبکهای و اینترنتی در این سازمان افزود: این سازمان ۶۱ عضو فروشگاهی، ۸۹ مشاور و ۷۴ عضو حقیقی را به خدمت گرفته است.وی بیان کرد: در در حال حاضر اهداف و استراتژیهای ما در زمینه توسعه بازار، توانمندسازی اعضا و تمرکز بر نرمافزارها به عنوان یک سرویس مد نظر قرار گرفته و تلاش میکنیم که فعالیتهای کامپیوتری خود را به سطح جامعه بکشانیم.
اطرج گفت: در حال حاضر برنامه ما بر اساس افق ۱۴۰۴، توجه به موضوع اقتصاد دانشبنیان و در پی آن، فناوری اطلاعات و ارتباطات است و باید گفت که فناوری اطلاعات و ارتباطات، پیشران فعالیتهای اقتصادی کشور است.وی با بیان اینکه دولت یازدهم دومین محور از ۳ محور توسعه کشور را فناوری اطلاعات و ارتباطات میداند، تصریح کرد: در حال حاضر با نهاییشدن سند آمایش سرزمین استان اصفهان، نگاهها باید تغییر کرده و رویکرد مسئولان از توجه به صنایع کلان و سنگین، باید توجه به صنایع سبز و پاک و حوزه فناوری اطلاعات باشد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای اصفهان با اشاره به وظایف سنگین امروز این سازمان اظهار داشت: امروز وظایف ما بسیار سنگین شده و باید کاری کنیم که منابع خود را تجمیع کرده و از پراکندهکاری خودداری کنیم، بنابراین بهدنبال آن هستیم که اتاق فکر فناوری اطلاعات استان اصفهان راهاندازی شود.وی بر ضرورت ایجاد پردیسهای تولید محتوا اشاره کرد و گفت: قرار است پردیس تولید محتوای اصفهان در نیمه دوم امسال عملیاتی شود و در آن با اختصاص فضا و استفاده از جوانان فعالیتهای مختلفی صورت گیرد. همچنین ایجاد نرمافزارهای کاربردی موبایل و بازیهای رایانهای نیز اهمیت دارد.
اطرج نگاه به توسعه دولت الکترونیک در استان اصفهان را مهم دانست و گفت: متأسفانه این توسعه در استان اصفهان هنوز اتفاق نیفتاده و ما باید با تسریع سرعت آن، زمینه ارتقای جایگاه دولت الکترونیک در استان را فراهم کنیم.وی با بیان اینکه نمایشگاه اتوکام اصفهان از ۱۹ تا ۲۳ آبان در استان برگزار میشود، تصریح کرد: مراکز رشد دانشگاههای و بخشهای دولتی باید در این نمایشگاه با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و فضایی فراهم شود تا افراد، محصولات جدید خود را ارائه کنند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای اصفهان توجه به تیمهای دانشجویی حوزه فناوری اطلاعات را مهم دانست و گفت: تلاش میکنیم که دانشجویان با حضور در پاویون این نمایشگاه، فعالیتهای اقتصادی خود را عرضه کنند و خدمات خود را ارائه کنند.وی افزود: همچنین همایش بازیهای رایانهای اصفهان نیز بهمن امسال با همکاری دانشگاه اصفهان برای حضور پررنگ بخش خصوصی در این عرصه، برگزار میشود.
اطرج استفاده از توانمندی شرکتهای بومی اصفهان برای طرحهای مختلف را ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: رویکرد ما این است که از بخش خصوصی و توانمندیهای آن در حوزههای مختلف استفاده لازم را ببریم و به دستگاههای مختلف استان پیشنهاد میدهیم که از توانمندیهای داخلی موجود در استان به خوبی استفاده شود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم درباره بحث تجاریسازی پروژههای کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاههای اصفهان در حوزه فناوری اطلاعات گفت: ما در حال حاضر شاهد مفقودشدن حلقه واسط دانشگاه و صنعت هستیم و باید کاری کنیم که دانشگاه و خروجیهای آن، این حلقه مفقوده را دوباره برقرار کنند.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر با ۴ دانشگاه اصفهان برای حضور در نمایشگاه اتوکام صحبت کردیم، گفت: ما تلاش میکنیم که پایاننامههای مورد نیاز صنعت را از طریق بخش خصوصی، وارد کار کنیم و دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاههای اصفهان نیز با همین رویکرد ایجاد میشوند.وی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم که دیدگاههای اقتصادی در افراد فعال در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد شود و اعتماد دولت نیز به شرکتهای بومی داخلی افزایش یابد.
اطرج با انتقاد از حضور برخی تیمهای خارجی در سطح استان اصفهان اضافه کرد: متأسفانه برخی هیئتهای اقتصادی کشورهای مختلف تنها برای فروش محصولات خود به اصفهان میآیند و هیچ کدام از آنها برای سرمایهگذاری راهی نصفجهان نمیشونتد بنابراین باید مسیر را مشخص کرده و از فناوری شرکتهای خارجی استفاده کنیم.