۱۱- لوسیپنگ، مدیر عملیات در شرکت
او یکی از موسسان شرکت چینی Alibaba و مدیر بخش عملیات آن است. او در سال گذشته میلادی و بعد از موفقیتهای مختلف در بعضی امور مالی کوچک، بهعنوان مدیر بخش عملیات این شرکت انتخاب شد. این شرکت در آخرین آمار ارزشی برابر ۱۲۰ میلیارد دلار دارد، درحالیکه شرکت مشابه آمریکایی آن یعنی آمازون ارزش ۱۳۷ میلیارد دلاری دارد. با این همه هنوز اطلاعاتی درباره حقوق پنگ وجود ندارد.
۱۰- آنجلا آرندتس
معاون بخش خردهفروشی و فروشگاههای آنلاین در شرکت اپل: او قبلا مدیرعامل شرکت Burberry که در صنعت مد و پوشاک شناخته شده، بوده است و بهتازگی به اپل پیوسته است. او که امسال به شرکت اپل پیوسته، مدیر بخش خرده فروشی و فروشگاههای آنلاین در شرکت اپل است؛ نقشی که بهطور ویژه برای او تعریف شده است. او اولین زنی است که در زمان مدیرعامل تیمکوک به اپل پیوسته است. هرچند هنوز مشخص نیست که او چقدر حقوق میگیرد، اما اپل به او پاداش ۷۶ میلیون دلاری از سهامش تا چهار سال آینده را داده است. با این اوصاف تخمین زده میشود که درآمد سالانه آرندتس بین ۲ تا ۳ میلیون دلار است.
۹- امی هود
مدیر ارشد مالی در شرکت Microsoft: هود، اولین مدیر زنی است که از زمان مدیرعاملی ساتیا نادلا به این شرکت پیوسته است. درآمد سالانه او به حدود ۵/۷ میلیون دلار میرسد. او قبلا در بخش تجاری مایکروسافت کار میکرد و به خریدهای بزرگی مانند Skype هم کمک زیادی کرده است. او مدرک مدیریت خود را از دانشگاه هاروارد گرفته است.
۸- رنه جیمز
مدیر شرکت Intel: او از ماه مه سال ۲۰۱۳ به عنوان مدیر شرکت Intel انتخاب شد تا به یکی از قدرتمندترین زنان در عرصه تکنولوژی تبدیل شود. درآمد سالانه او در سال ۲۰۱۲ به بیش از ۱۵ میلیون دلار رسیده است.
۷- سوزان وجسیکی
مدیرعامل YouTube: او بعد از اینکه سالها به عنوان معاون بخش تبلیغات در گوگل فعالیت میکرد، اخیرا به عنوان مدیرعامل YouTube انتخاب شده است. او که شانزدهمین کارمند گوگل بوده است، با اجاره گاراژ خانهاش به لری پیج و سرگی برین، نقش مهمی در تاسیس گوگل داشته است. درآمد سالانه او به بیش از ۱۰ میلیون دلار میرسد.
۶- اورسولا برنز
مدیرعامل و رئیس هیاتمدیره شرکت Xerox: او از سال ۱۹۸۰ به این شرکت پیوست و به تدریج رشد کرد تا در ماه جولای سال ۲۰۰۹ بهعنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب شد. برنز در واقع اولین زن آفریقایی- آمریکایی است که به فهرست ثروتمندان حوزه تکنولوژی راه پیدا کرده است. درآمد سالانه برنز برابر ۵/۷ میلیون دلار است. او مدرک کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه کلمبیا دارد.
۵- سافرا کاتز
رئیس و مدیر مالی شرکت Oracle: او از سال ۱۹۹۹ بهعنوان مدیر مالی این شرکت انتخاب شد و از آن زمان شخص دوم این شرکت بعد از لری الیسون به حساب میآید. در سال ۲۰۱۳ او درآمدی بیش از ۴۴ میلیون دلار بهدست آورده است. او همچنین از سال ۲۰۰۱ هم به عنوان یکی از اعضای هیاتمدیره این شرکت انتخاب شده است.
۴- جینی رومتی
مدیرعامل شرکت IBM: او از دو سال پیش به عنوان مدیرعامل IBM انتخاب شده است. از آن زمان تا کنون این شرکت بزرگ شاهد کاهش ۵ درصدی درآمدش بوده و فروش محصولات سختافزاری آن کاهش نسبی را تجربه کرده است. او یکی از ثروتمندترین زنان آمریکایی است و در سال ۲۰۱۲ درآمد سالانهاش برابر ۱/۱۶ میلیون دلار بوده است. او از سال ۱۹۸۱ و زمانی که ۲۴ سال داشت به عنوان یک مهندس سیستمهای سختافزاری به IBM پیوست.
۳- ماریسا مایر
مدیرعامل شرکت Yahoo: بیستمین کارمند گوگل و یکی از مدیران شرکت Walmart از ماه جولای سال ۲۰۱۲ به عنوان مدیرعامل شرکت بزرگ Yahoo انتخاب شد. طبق اعلام شرکت VentureBeat، میزان داراییهای خالص او به ۳۰۰ میلیون دلار میرسد. او در زمان کار در گوگل در بخشهایی مانندG،Gmail , Google News Google Maps فعالیت داشته است.
۲- شریل سندبرگ، مدیر بخش عملیات در شرکت
او یکی از ثروتمندترین زنان دنیای تکنولوژی است که میزان داراییهای خالصاش حدود یک میلیارد دلار تخمین زده میشود. او بر فعالیتهای بینالمللی فیسبوک نظارت میکند و به خاطر نوشتن کتابی با عنوان «زن، کار و رهبری» شهرت زیادی پیدا کرده است. این کتاب قرار است سوژه یک فیلم شود که احتمالا Sony Pictures آن را میسازد.
۱- مگ وایتمن
مدیرعامل شرکت HP: او بخش عمده ثروتش را از طریق شرکت eBay بهدست آورده است. او در سال ۲۰۱۱ به عنوان مدیرعامل HP انتخاب شد و تا پیش از آن سالها به عنوان مدیرعامل شرکت eBay فعالیت میکرد. وایتمن که ثروتمندترین زن در دنیای تکنولوژی است، دارای ثروت خالصی به ارزش ۹/۱ میلیارد دلار است. او قبلا برای فرمانداری کالیفرنیا هم کاندیدا شده بود که در نهایت انتخاب نشد. درآمد سالانه او برابر ۵/۱ میلیون دلار است.