“مومن نسب” فعال فضای مجازی، گفت: شورای عالی فضای مجازی با این عظمت در کشور تشکیل شد ولی متاسفانه سکانش به دست مدیران ضعیف و نالایق افتاده است.
روح الله مومن نسب” در گردهمایی سراسری مدیران شرکتهای اینترنتی کشور که عصر سه شنبه (هشتم مهرماه) به منظور بررسی پیشنویس اصول حاکم بر صدور پروانهی شرکتهای اینترنتی برگزار شد، با بیان انتقاداتی نسبت به عملکرد رگولاتوری کشور، خطاب به “عباسی شاهکوه”، گفت: این تعداد از افراد را بیکار کردن، درست نیست. اگر این دوستان سرویس دهندهی اینترنت هستند و شما هم دلسوز اینترنت و پهنای باند در کشور، روشی که در پیش گرفتهاید، درست نیست.
رگولاتوری میخواهد گروهی را قربانی رشد گروه محدودتری کند
این کارشناس فضای مجازی در ادامه افزود: درست نیست که گروهی را قربانی رشد گروه محدودتری کنید.وی با پیشنهاد صبوری و مدارای رگولاتوری کشور به ادامهی حیات شغلی شرکتهای ISP خاطرنشان کرد: وقتی شما معتقدید با ورود اینترنت پهن باند، این دوستان اتوماتیک ورشکسته میشوند، چرا خودتان ورشکسته شان میکنید؟ اجازه دهید در فضای رقابتی از بین بروند نه اینکه به اجبار از بین بروند.
سکان شورای عالی فضای مجازی به دست مدیران ضعیف و نالایق افتاده است
مؤمننسب در بخشی دیگر از سخنان خود با ابراز تاسف از عملکرد ضعیف مدیران شورای عالی فضای مجازی کشور و به طور خاص “سعید مهدیون”، اذعان داشت: مسالهی جدیتر در این حوزه آن است که آدمی ضعیفی در این جایگاه قرار دارد و این عجیب است.
وی در همین راستا با انتقاد صریح از عملکرد مهدیون، “معاون تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی”، گفت: شورای عالی فضای مجازی با این عظمت در کشور تشکیل شده و متاسفانه سکانش به دست مدیران ضعیف و نالایق افتاده است.
تصدی گری وزارت ارتباطات در امور مختلف فاجعه بار است
این کارشناس فضای مجازی، در ادامهی سخنان خود، عملکرد وزارت ارتباطات را در خصوص برخی موارد، غیرقانونی خواند و تصریح کرد: شورای عالی فضای مجازی تشکیل شده تا وزرات ارتباطات دیگر خودش قانون گذاری، اجرا و نظارت بر عملکردش نداشته باشد، اما باز شاهدیم که خود وزارتخانه در امور مختلف، تصدیگری نیز انجام میدهد و این فاجعه است.
میخواهید عدهای را پرورش دهید تا عدهای دیگر را ببلعند؟
وی در پایان، بلعیده شدن شرکتهای ISP توسط شرکتهای بزرگتر جایگزین واژهی ادغام خواند و گفت: من با آنچه توسط شورای رقابت، ادغام نامیده شد، مخالفم و معتقدم که این رویه، نوعی بلعیده شدن است و این بدان معناست که عدهای را پرورش دهیم تا عدهای دیگر را ببلعند.